Festivalnoise

P!NK derde headliner Rock Werchter

Internationaal popicoon P!NK heeft vandaag aangekondigd dat ze, in het kader van haar P!NK Beautiful Trauma World Tour, op donderdag 27 juni headliner is op Rock Werchter. P!NK staat bekend om haar krachtige, unieke stem en haar altijd spectaculaire live shows.

 

Ook Mumford & Sons te zien op Rock Werchter

Rock Werchter kan vandaag alweer een headliner voor de komende editie aankondigen. Mumford & Sons komen op zaterdag 29 juni naar het Festivalpark.

   

The Cure eerste headliner Rock Werchter

Het festivalseizoen in Werchter is bij deze geopend. Rock Werchter 2019 kent zijn eerste headliner. The Cure staat er op vrijdag 28 juni. De Britse band is in feeststemming. Deze zomer speelden ze een groots (en geweldig goed) 40ste verjaardagsconcert in Londen. Dat feesten smaakt en gaat verder.

   

Leffingeleuren klaar voor topweekend

Het gros van het festivalseizoen 2018 ligt achter ons. Maar een festivalseizoen afsluiten zonder ontdekkingsfestival Leffingeleuren is als BH aan de waslijn: het beste is eruit. Al meer dan 40 edities lang houdt Leffingeleuren maar één doel voor ogen; fantastische muziek aanbieden in een ideaal kader.   

Affiche Leffingeleuren compleet met Equal Idiots, Stikstof en Will Samson

Leffingeleuren heeft deze middag met Equal Idiots en Stikstof de line-up van zijn betalende podia afgerond. Beide acts zijn toegevoegd aan het programma van het hoofdpodium op zaterdag. Daarnaast heeft het festival een straffe reeks namen die de essentie van dit festival uitmaken, de jonge veelbelovende bands, de te ontdekken artiesten die je elders niet aan het werk ziet, kortom die eigenzinnige bands waarmee van Leffingeleuren een uniek ontdekkingsfestival maken: