Banner

Das Pop duwt op de pauzeknop

Jantine Knevels  - 30 november 2012

Naar aanleiding van een interview op het Journaal (één) liet frontman Bent van Looy weten dat Das Pop na de laatste voorstelling van An Even Lovelier Evening With Das Pop een tijdje achter de coulissen verdwijnt. Omdat de boog niet altijd gespannen kan staan. In zijn eigen woorden: "Om eens diep in het vat der herbronning te duiken."

Wie Das Pop nog wilt zien, verwijzen we dus dringend door naar een zitje in een cultureel centrum. Verwacht u aan een bijzondere avond, want naar winterse gewoonte gaan ze er zelf ook bij zitten. Zomerse uitbundigheid, kleurrijke backdrops, metalic ballonletters en palmbomen blijven in de garage, en in plaats daarvan brengen ze een strijkers- ensemble mee. In intieme sfeer trakteren ze een zittend publiek op soms onherkenbare maar steeds wondermooie versies van oude en nieuwe nummers.

Das Pop speelt nog op 30 november in Getouw (Mol), op 2 december in de Schakel (Waregem), op 4 december in C.C. Brugge, op 6 december in De Roma (Antwerpen), op 7 december in Ter Dilft (Bornem), op 8 december in C.C. Evergem, op 9 december in C.C. De Spil (Roesselare), op 15 december in De Meent (Beersel), op 20 december in C.C. Eeklo.

E-mailadres Afdrukken
 
Das Pop duwt op de pauzeknop

Festivalnoise
Kort
Advertentie
Banner
Advertentie

TEST