Banner

nieuws.enola

Enola's vi.be :: Crystal Cabinet

Maandelijks selecteert enola.be op vraag van Poppunt een aanstormend talent uit de grote vi.be-pool. Deze keer: Crystal Cabinet

 

Patrick Watson :: Melody Noir

Geen robots meer. Patrick Watson verruilt het technofuturisme voor akoestiek ter afwachting van een nieuw album.

   

Barely Autumn :: Vinyly Live Session

Beetje Eels. Vette vleug Neil Young, ergens. Een hint slowcore ginder. Nico Kennes ademt Duyster, en op deze Vinyly Live Session van zijn band Barely Autumn hoor je nog eens waarom dat geen slecht idee is.

   

Blonde Redhead :: Where Your Mind Wants To Go (Ludovico Einaudi version)

Werd Blonde Redhead ooit nog gerekend tot de nieuwe lichting no wave music, dan staat ze sinds het dromerige Misery Is A Butterfly bekend als een trio dat zich veel meer in ijle, popgevoelige atmosferen begeeft, met uitstapjes richting shoegaze en electronica.

   

Beak> :: Allé Sauvage

Lijkt Portishead na een sterke comeback (alweer tien jaar geleden) zich louter op live optredens te focussen, dan opteert Beak>, Geoff Barrows andere band, er voor om via singles op onder andere bandcamp een buitenlijn met de wereld open te houden. Deze week is die taak aan "Allé Sauvage" toegewezen.

   

Public Service Broadcasting :: Titanic Suite

Geef Public Service Broadcasting een hoop oude stemmen, en ze maken er een song van. Geef ze een historische gebeurtenis, en ze schrijven er een suite over. Voor BBC Music's Biggest Weekend Festival schreef het drietal vier nummers over de Titanic, en keert daarbij terug naar zijn klassieke geluid.

   

Festivalnoise
Kort
Uit ons archief
Banner

TEST