Banner

Het fotomoment van Julie Haelemeersch

Julie Haelemeersch - 31 december 2009
Toen me gevraagd werd een favoriet te kiezen uit alle concertfoto's die ik tot nu toe voor enola genomen heb, wist ik meteen dat het eentje zou worden uit de reeks van Amanda Palmer, het soloproject van de zangeres/pianiste van The Dresden Dolls. Die avond in De Handelsbeurs in Gent zat alles immers goed: de muziek, de show, de interactie met het publiek, de sfeer en - voor de foto's natuurlijk niet onbelangrijk - de belichting.

Ik vond het niet simpel om één beeld te kiezen, maar uiteindelijk koos ik voor een foto waaraan een extra verhaal vastzit. Het is namelijk één van de vijf foto's die ik in augustus 2009 instuurde om mee te dingen naar de titel van AB-huisfotograaf 2009-2010, een wedstrijd die ik tot mijn grote verrassing ook won.

Aangezien ik een jaar lang minstens vijf concerten per maand fotografeer in de Brusselse Ancienne Belgique, ben ik momenteel weinig actief voor enola. Maar na dit jaartje van praktijkervaring zal ik opnieuw geregeld voor enola kunnen fotograferen en ik mag natuurlijk hopen dat mijn foto's erop vooruitgegaan zullen zijn. julieamanda.jpg
E-mailadres Afdrukken
 
Het fotomoment van Julie Haelemeersch

Advertentie
Banner
Advertentie

TEST