Banner

Heilige kalkoen, Batman! Het zijn de eindejaarslijstjes!

Dennis Van Dessel - 22 december 2006

movieeindejaarslijstje.jpgNiet dat we grote fans zijn van het eindejaarsgevoel - oké, je hebt dan wel een excuus om zoveel te drinken als je wil, maar verder mogen ze ons met hun kleffe kerstgedoe gerust overslaan - maar één van de voordelen van deze tijd van het jaar is dat je wel de kans krijgt om nog eens terug te kijken op wat er is geweest en alles eens op een rijtje te zetten. Letterlijk dan. Naar goede gewoonte brengen wij u onze top en flop van filmjaar 2006. Waarvoor halen wij onze superlatieven als eens graag boven, wat suckte dan weer zo hard als een Zweedse pornoactrice?

Bekijk het lijstje van Dennis

Bekijk het lijstje van Peter

Bekijk het lijstje van Barbara

En, omdat u toch ook een beetje de ster van enola bent, hebben we de grappigste, grofste en meest bizarre reacties op een rijtje gezet:

U was weer geweldig dit jaar!

Belangrijkste conclusies:
- Peter en Barbara hebben mijn leven immens veel makkelijker gemaakt met schrijfsels die in kwaliteit variëren tussen briljant en geniaal.
- We hebben meer dan 250 films voor u besproken, met een resem klassiekers er nog bij.
- Movie is continu blijven groeien, ook qua bezoekcijfers, en maak u vooral geen zorgen: er staat nog heel wat op stapel voor 2007. *cough*QUIZ!*cough*

E-mailadres Afdrukken
 
Heilige kalkoen, Batman! Het zijn de eindejaarslijstjes!

Advertentie
Banner
Advertentie

TEST